top of page

NASOLABIALVECK

Nasolabialveck, som dessa typiska veck kallas, kan ge ett intryck av att kinderna tyngs ner lite. Genom att injicera fillers i nasolabialvecken återställer man volymen, i detta fall på sidan mellan näsa och mun. Med små försiktiga injektioner av filler jämnas de snabbt ut och ger direkt ger ett slätare och yngre helhetsintryck. På C.O.A. är vi experter på denna typ av behandling och har lång erfarenhet av att utföra den.

Att åldras innebär att volymen i ansiktet avtar, vilket kan leda till djupa linjer på sidorna mellan mun och näsa. Nasolabialvecken kan också vara tydligt framträdande även på en person som är ung. Linjerna syns mestadels när man ler, men kan med tiden bli kvar som permanenta fåror på sidorna mellan näsa och mun.

När du sedan kommer för behandling görs små injektioner av filler för att dämpa nasolabialvecken mellan näsa och mun. Behandlingen återskapar volym under huden, vilket ger intryck av att huden “lyfts” upp och fylls i.Behandlingen sker med hjälp av microcannula av säkerhetsskäl. 

bottom of page