top of page

LÄPPAR

Drömmer du om formade, vackra och sensuella läppar? Vi älskar läppar så vi förstår dig. Det är vanligt att ögonen dras till läpparna hos personen som vi pratar med och läpparna utgör även ramen för vårt skratt.

Utan definierade läppar kan en del känna sig bleka eller uppleva att de ser sura, ledsna eller trötta ut – när vi egentligen inte är det. Oftast krävs det inte mycket för att ändra på detta och vi hjälper dig gärna.

Vårt mål med fillers är alltid att ge dig och dina läppar ett naturligt och harmoniskt resultat. Under en behandling kan vi återskapa fuktförlust, återställa volymen i dina läppar och göra dem mer definierade.

Vi framhäver dina läppar – så de kan framhäva dig.

 

Behandling utförs med 0,5-1 ml åt gången. Här väljs teknik och metod utifrån patientens läppform, förekomst av tidigare filler och placering av denna osv. Man kan välja mellan olika metoder såsom microcannula, klassisk teknik, stapling samt Russian Lips. Din behandlare kommer att göra en bedömning om vilken metod som är bäst utifrån dina önskemål och förutsättningar. Har du gammal filler som migrerat utanför läppen kan behandlaren rekommendera att du tömmer denna först för att resultatet ska bli så naturligt och optimalt som möjligt. Samma gäller vid fillers om ansamlats i "blåsor" och "vallar" bakom läppen, dessa kan skjutas fram efter en läppbehandling och synas mer, i dessa fall bör de tas bort innan ny läppfiller genomförs. Risk för blåmärken finns om man väljer att behandla läpparna med vass nål. Bedövningssalva erbjuds. 

bottom of page