top of page
Hos tandläkaren

Specialister på estetisk tandvård

Dåligt självförtroende och minskat välmående kan vara resultatet av tänder som man på ett eller annat sätt är missnöjd med. Med hjälp av estetisk tandvård kan du korrigera både färg, form, storlek och position på dina tänder - helt efter dina önskemål. På C.O.A erbjuder vi bland tandblekning, skalfasader och Invisalign.

Både din självkänsla och ditt självförtroende kan påverkas av sneda tänder och för oss är det viktigt att du som patient är nöjd med dina tänder. Hos oss träffar du tandläkare som har stor kompetens och lång erfarenhet inom estetisk tandvård.

Ditt leende är ofta en stor del av det första intrycket du gör när du träffar nya människor och för många är sneda och missfärgade tänder en källa till osäkerhet och obehag i sociala situationer.
 

Att rätta till dina tänders skönhetsfel, kan därför vara väldigt viktigt för dig. Oavsett om du har problem med sneda, spruckna eller missfärgade tänder så har vi en behandling som kan hjälpa dig att få leendet du drömmer om. Vi använder oss också av de främsta metoderna, den senaste tekniken och de duktigaste tandläkarna för att garantera snabba och hållbara resultat.

Observera att estetisk tandvård innefattas av moms när det handlar om estetiska ingrepp utan indikation på att det påverkar din hälsa.

Skicka din intresseanmälan. Vår personal kommer att kontakta dig för att boka in

en konsultation. 

Hör av dig

bottom of page